ضرب المثل  قدیمی ؛ زبان سرخ سر سبز را دهد بر باد ؛ را حتما بارها و بارها شنیده اید.

این ضرب المثل قدیمی به زیبایی هرچه تمام ُ به تاثیر سخنان و  گفتار ما در زندگی و در نهایت در سرنوشت ما اشاره میکند.

سخنان و گفتار ما به نوعی دارای انرژی هستند. انرژی خاصی که طبق تعریف فیزیک ُ از بین نمی رود بلکه از شکلی به شکل دیگر تبدیل می شود.

انرژی گفتاری ما که شامل کلماتی هستند ُ تبدیل به معادل خود اما در شکل و حالتی دیگر می شوند.

کسانی که عادت دارند مدام از کلمات و واژه های زیبا و مثبت و امید بخش استفاده کنند ُ بصورت مستمر درحال تولید و ارسال  بیام های مثبت به ضمیرناخودآگاه خود هستند.

ضمیرناخودآگاه  بیام های دریافتی را بلافاصله آنرا به کاءنات ارسال می کند.کاءنات عالم بدون و اسطه پیام ارسال شده توسط ضمیرناخودآگاه را به معادل فیزیکی آن تبدیل میکند.

این کار با شکل گرفتن کیفیت اتفاقات زندگی هر شخصی در آینده صورت واقعی به خودش می  گیرد.

بعضا آدمهایی را دیده اید که داءما از اتفاقات ناگوار و بد شانسی شکایت میکنند و می نالند. همیشه ناراحت هستند که چرا این همه حوادث ناگوار را تجربه می کنند و به زمین و زمان نفرین میکنند.

اما واقعیت این است که آنها خودشان آن اتفاقات را برای خودشان سفارش  می دهند. با بکار بردن سخنان منفی و مایوس کننده ُ فرمان بوجود آمدن پیشامدهای ناگوار را به کاءنات می دهند.

سخنان ما بصورت مستقیم وارد ضمیرناخودآگاه میشود. و از آنجا به شکل ؛ احساس ؛ به کاءنات انتقال پیدا میکند.این یک قانون کاملا هوشمند است.

در زمان های قدیم ؛ سکوت ؛ را به طلا تشبیه میکردند و سخن گفتن را به مفرغ ! تفاوت ارزش طلا و مفرغ هم کاملا مشخص است. 

معنی این ضرب المثل این است که وقتی کسی سکوت اختیار می کند و جمله ای به زبان نمی آورد درواقع پیغامی به ضمیرناخودآگاه خود ارسال نمی کند. 

اما اگر شروع به سخن گفتن کند و مراقب آنچه به زبان می آورد نباشد قطعا تاوان سختی بابت آن سخنان و گفتارش خواهد داد.

اگر بخواهیم بصورت ساده سرنوشت را تعریف کنیم باید بگوییم که سرنوشت تشکیل شده است از اتفاقات لحظه به لحظه ای که در آینده ما شاهد آنها خواهیم بود.

این اتفاقات میتوانند خوب یا بد باشند.و خوب و بد بودن آنها بستگی به این دارد که هم اکنون ما چگونه از زبان خود استفاده میکنیم.

اگر میتوانید سخن مثبت و امید بخش و خوشحال کننده به زبان بیاورید که هیچ ُ اگر نمیتوانید لطفا سکوت اختیار کنید . چون ضمیرناخودآگاه هر لحظه  آماده است تا سخنان ما را به شکل احساس

به کاءنات ارسال کند و کاءنات بدون هیچ گونه ملاحظه ای ُ اتفاقاتی را برای ما در آینده رقم می زند که معادل سخنان گفته شده توسط ماست.

برای اینکه راه حلی ساده هم برای این موضوع اراءه شده باشد باید بگویم که : 

سعی کنید قبل از اینکه مطلبی یا حرفی را به زبان بیاورید چند لحظه درمورد آن فکرکنید و با سرعت پیامدهای آنرا بررسی کنید.اگر فکر میکنید که ممکن است با گفتن آن سخنان ُ کسی را برنجانید یا

باعث اختلاف بین دو نفر بشوید یا اینکه باعث شوید احساس دیگران وخودتان خراب بشود  از به زبان آوردن آن خودداری کنید.

قبل از بیان هر حرفی  با خود بگویید آیا لزومی دارد که من این جملات را بیان کنم؟

آیا ضرورتی در ایجاد این بحث وجود دارد؟ 

بعداز مدتی تمرین خواهید توانست بر سخنان و گفتار خود مدیریت داشته باشید و فقط زمانی لب به سخن بگشایید که بتوانید حرفهایی زیبا و امید بخش بیان کنید.


احساس آرام سخنان ,زبان ,کاءنات ,اتفاقات ,ضمیرناخودآگاه ,سرنوشت ,زبان بیاورید ,سکوت اختیار ,کاءنات ارسال منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیقرار آنتالیا امتحان نهایی خرداد 98 تا دیر نشده خرید کن appwebseo آهنگهای من