در اینکه هرکدام از ما آدمها منحصر به فرد هستیم هیچ شکی نیست . در اینکه هرکدام از ما نیرو و قدرت های استثنایی در وجودمان نهفته است ، هیچ تردیدی وجود ندارد ، اما گاهی ما آدمها این نکته را فراموش می کنیم و خود را در معرض مقایسه با دیگران قرار میدهیم. 

بلایی که سر آدمی ، هنگام مقایسه کردن خود با دیگران می آید ، گاهی غیر قابل جبران است. 

بطور یقین هرکدام از ما ، دارای استعداد ها و توانایی ها و امتیازاتی هستیم. دیگران هم همینطور. آنها هم دارای امتیازات و توانایی هایی منحصر به فرد هستند. اما موضوع نگران کننده این است که اکثر مواقع ما خودمان را با دیگران مقایسه کرده و به کلی تمام توانایی ها و استعدادهایمان را نادیده میگیریم.

این خاصیت قیاس است. وقتی خودتان را با کسی مقایسه میکنید ، آنگاه تمام توانایی ها و استعدادهای شما پنهان میشوند.

تمام ما آدمها ، در بعضی موارد و موضوعات باهم اشتراک داریم. مثلا راه رفتن ، دیدن ، حرف زدن ، تحصیل کردن ، کار کردن ، ورزش کردن ، و خیلی چیزهای دیگر.

با وجود این ، گاهی اوقات انگار ما دلمان نمیخواهد این امتیازات را در دیگران برجسته تر ببینیم. یا اینکه دلمان میخواهد از دیگران یک سرو گردن بالاتر باشیم. 

هروقت این احساس ، تمایل به بالاتر بودن ازدیگران در ما ، ایجاد بشود ، دقیقا" همان وقت است که مقایسه ی ذهنی ما با دیگران بوجود آمده است. یعنی مقایسه کردن خود با دیگران ، زمینه این تفکر را فراهم میکند که چرا دیگران از من سرتر هستند. تفکر مقایسه کردن خود با دیگران ، شرایطی را ایجاد میکند که ما فقط نقاط قوت دیگران را ببینیم . در مقابل در خودمان فقط ضعف و ناتوانی خواهیم دید. 

مقایسه کردن خود با دیگران ، موجب میشود که تمام توانایی هایی ما فاکتور گرفته شود و ما دیگر از داشته هایمان لذت نبریم . فقط چیزهایی را خواهیم دید که در دیگران وجود دارد و در ما نیست. این بزرگ نمایی داشته های دیگران زمانی ایجاد میشودکه ما دیگر داشته های خودمان را نمی بینیم.

ادامه.


احساس آرام دیگران ,مقایسه ,توانایی ,تمام ,خودمان ,ایجاد ,مقایسه کردن ,تمام توانایی ,توانایی هایی ,اینکه هرکدام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عایق های حفاظتی فیزیک به زبان ساده برنامه نویسی ویژوال بیسیک هنرستانی ها opset